FABRICAT ÎN ROMÂNIA, UN NOU MAGAZIN DE ÎNCĂLȚĂMINTE, LA IULIUS MALL IAȘI

Fabricat in Romania_ Iulius Mall 03

 

Pasionații de cumpărături au o nouă destinație în Iulius Mall Iași – magazinul Fabricat în România. Noua locație, situată la etajul al doilea în Iulius Mall Iași, propune încălțăminte din piele naturală, pentru bărbați și femei, realizată în ateliere din țara noastră.

 

Așa cum îi spune și numele, Fabricat în România este o rețea autohtonă de magazine unde clienții găsesc încălțăminte din piele și accesorii de marochinărie. Doamnele și domnii sunt întâmpinați cu modele de sezon, cu design casual, elegant și sport, care oferă confort sporit. Pantofi clasici sau în pas cu moda, pentru domni și doamne, sandale elegante și în culori în ton cu zilele însorite sunt doar o parte dintre piesele de încălțăminte pe care și le pot alege clienții magazinului Fabricat în România, din Iulius Mall Iași. Pe lângă articolele proprii, special create pentru Fabricat în România de furnizori autohtoni, în noul magazin din Iulius Mall sunt disponibile articole de la alte branduri de pe piața internă, precum: Otter, Bit bontimes, Mario Lavalle, Ciao Bella și Corylus.

Încălțămintea disponibilă în magazinul Fabricat în România este definită prin calitatea materialelor și calapoadele foarte comode, oferind confortul și lejeritatea pe care clienții și le doresc. Ușor de asortat ținutelor pentru birou, evenimente speciale, ieșiri în oraș sau pentru sesiuni de distracție în aer liber, propunerile noului magazin din Iulius Mall acoperă toate preferințele în materie de încălțăminte.