TREI IEȘENI VOR NAVIGA SPRE UN CONCEDIU ÎN TENERIFE, PENTRU CĂ AU CÂȘTIGAT LA TOMBOLA VERII ORGANIZATĂ DE PALAS MALL

 

 

Palas Mall a desemnat câștigătorii campaniei „Navighează spre concediu”. Trei clienți vor avea o vacanță de vis în Tenerife, iar alte mii de cumpărători au fost răsplătiți cu premii estivale.

 

Palas Mall le-a urat „Bun venit la bord!” tuturor celor care, în perioada 24 iunie – 10 iulie 2016, și-au făcut cumpărăturile în magazinele din destinația preferată de shopping și petrecere a timpului liber. Fidelitatea lor a fost răsplătită cu mii de premii în ton cu zilele însorite. În urma extragerilor, Cristina Elena Popa, Gabriela Mardari și Cristinel Palancanu au fost desemnați norocoșii câștigători ai unei vacanțe în Tenerife, „Insula Primăverii Veşnice”. Cei trei vor merge într-un sejur de șapte zile pe malul Oceanului Atlantic, alături de persoana dragă, transportul şi cazarea fiind asigurate.

În plus, clienții care au făcut cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall și au participat la tombola verii au fost premiați instant cu invitaţii la piscină, genţi de plajă, şedinţe de masaj, şedinţe la solar, băuturi răcoritoare şi vouchere de cumpărături la magazine.