CORSO ITALIA GELATO – ÎNGHEȚATĂ CREMOASĂ DIN PENINSULĂ, ÎN FOOD COURT PALAS

Corso Italia Gelato Palas 02Corso Italia Gelato Palas 01

 

Recent, în food court Palas Mall s-a deschis Corso Italia Gelato, o locație care te invită să te răcorești în zilele toride sau să te răsfeți cu un dulce fresh. Noua destinație pentru cei care își doresc un desert aparte îți propune o gamă variată de sortimente cu arome ispititoare, făcute după rețete italiene.

Corso Italia Gelato este definită prin calitate, gust și zâmbet. Ori de câte ori îți este poftă de ceva răcoritor, gelateria din food court Palas este locul în care vei găsi cel puțin o înghețată aromată care să te îmbie. Realizate după veritabila rețetă a unei „gelato”, extrem de cremoase și ușoare, sortimentele propuse de Corso Italia sunt ușor de ținut minte, pentru că răsfață toate simțurile. Cu fructe de pădure, fistic, ciocolată, banane, mango, alune, vanilie sau cu arome de iaurt ori cheesecake, înghețata Corso Italia este disponibilă în peste 40 de variante, gata să surprindă exigențele oricărui pofticios. 

Pe lângă gustul desăvârșit, Corso Italia Gelato oferă și garanția prospețimii. De fapt, gelateria din food court este o „mini făbricuță”, pentru că înghețata se prepară chiar în locație. Apetisanta „gelato” este făcută după rețete italine și din ingrediente de calitate aduse din peninsulă. Tot pe loc se fac și cornetele, conice sau ondulate, pentru a fi cât se poate de crocante. La toate acestea se adaugă servirea ireproșabilă, astfel încât clienții să se bucure pe deplin de experiența răcoroasă. Pe lângă înghețată, Corso Italia Gelato le oferă clienților și deserturi mousse cu arome variate, Espresso Cream Gelato, prăjituri și torturi delicioase.

Clienții pot savura delicioasa înghețată Corso Italia Gelato și în parcul Palas, cu aceleași arome ispititoare.

Corso Italia Gelato este un brand al companiei Nappi, cu o experiență de peste 100 de ani în prepararea înghețatei și a produselor de patiserie. Compania este prezentă cu locații în 87 de țări și este cunoscută pentru calitatea produselor sale.