BIJUTERII CU TEMATICĂ MARINĂ ȘI COLECȚIA DE GENȚI DE VARĂ, LA EXPOMINERALIA ȘI BAG EXPO, ÎN PALAS MALL

Bag Expo Palas Mall

Pentru toți cei care se pregătesc de concediu sau vor ținute de vacanță în tendințe, Palas Mall propune ediții estivale ale târgurilor Expomineralia și Bag Expo. Clienții vor descoperi nenumărate accesorii în ton cu zilele călduroase, care să le completeze garderoba de sezon.

  De joi până luni, în perioada 21 – 25 iulie 2016, parterul Palas Mall va deveni locul preferat de toate doamnele și domnișoarele care iubesc bijuteriile. Această ediție a târgului internațional de pietre prețioase și semiprețioase Expomineralia este dedicată podoabelor de inspirație marină, venind în întâmpiarea celor care se pregătesc de vacanță. În secțiunea dedicată „comorilor adâncurilor”, vizitatorii pot admira și cumpăra recife coraligene, melci, scoici, crustacee și multe altele. Pe lângă acestea, doamnele și domnișoarele pot alege din peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor.

 Tot până luni, la parterul Palas Mall se reinstalează și universul accesoriilor – Bag Expo. Pasionatele de modă care își doresc genți casual, clasice, elegante sau sport vor găsi la Bag Expo modelele „must have” ale sezonului cald. Clientele au ocazia să revadă și geanta gigant, îmbrăcată în foițe de aur și decorată cu nenumărate cristale Swarovski. Exemplarul spectaculos a fost lucrat manual, realizarea genţii necesitând munca a şase persoane, timp de jumătate de an. Pe lângă exponatul vedetă, sunt prezentate alte aproximativ 6.000 de articole, fiecare dintre ele ieșind în evidență prin formă, culoare sau detaliile aplicate. Tinerele care se pregătesc pentru evenimente speciale găsesc plicuri elegante și clutch-uri, în timp ce bagajul pentru vacanța de vară poate fi completat cu genţi casual sau sport, poşete, trollere şi genţi de voiaj. La Bag Expo sunt disponibile și accesorii pentru domni, aceștia putând alege serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi alte propuneri.