EMANUEL`S, PIZZA DELICIOASĂ, ÎN FOOD COURT IULIUS MALL IAȘI

 

În food court-ul din Iulius Mall Iaşi, oferta gastronomică include preparate pentru toate gusturile. Iubitorii delicioasei pizza au la dispoziţie locaţia Emanuel’s, unde vor găsi sortimente apetisante.

Emanuel’s propune reţete pentru gusturile tuturor. Locaţia din food court îi îmbie pe clienţii Iulius Mall Iaşi cu sortimente apetisante de pizza şi preparate din carne de pui. Meniul include 18 tipuri de pizza, personalizate pentru preferințele variate ale clienţilor. Preparatele sunt realizate de bucătari cu experienţă și din ingrediente proaspete, pentru a oferi clienților cea mai bună pizza. Picantă, cu multă carne, brânzeturi aromate, blat crocant sau pufos, pizza Emanuel’s este exact ce își dorește orice pofticios, în dimensiunea dorită. În plus, savoarea este completată cu sos gustos. 

 

Cei care vor să se delecteze cu meniuri americane pot alege crispy, burger, crispy roll, aripioare la grătar și alte bunătăți. Iar cei care preferă un strop de prospeţime au la dispoziţie trei tipuri de salate, cu pui, şuncă şi brânză.