UNIVERSUL OBIECTELOR CU PATINA TIMPULUI, ÎN WEEK-END, LA PALAS MALL

 

 

  În acest sfârșit de săptămână, la Palas Mall se reinstalează universul obiectelor cu patina timpului, a căror valoare și frumusețe este atemporală.

  De vineri până duminică, în perioada 29 – 31 iulie 2016, Atriumul Palas Mall va găzdui o nouă ediție a îndrăgitului Târg de Artă și Antichități. Timp de trei zile, toți cei pasionați de frumos și de poveștile trecutului vor descoperi obiecte aparte, care să le îmbogățească colecțiile sau să ofere un plus de personalitate locuinței lor. Târgul reunește numeroși expozanți din toate colțurile țării, dornici să prezinte obiectele cu dichis care poartă amprenta trecerii anilor și să împărtășească clienților istoria lor. Piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie (de masă, de şemineu, de buzunar, de mână), numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole ornamentale învăluite în mister sunt propunerile Târgului de Artă și Antichități din Palas Mall.

 Dimineaţa de duminică le aparține copiilor, la Palas Mall. Cei mici sunt invitații speciali ai unei noi sesiuni de teatru de păpuși. Spectacolul cu marionetele din povești va începe la ora 11.00 și se va desfășura la etajul Atriumului, în zona Intersport.

 Tot duminică, de la ora 16.00, clienții veniți la cumpărături vor fi încântați cu cele mai frumoase melodii interpretate la pian.

 În această perioadă, magazinele din Palas Mall îi întâmpină pe clienți cu promoții estivale de până la 70% la colecțiile de sezon.