PUNCT DE VÂNZARE CFR CĂLĂTORI, DESCHIS ÎN IULIUS MALL IAȘI

Insula CFR-3Insula CFR-2

 

De curând, la Iulius Mall a fost inaugurat un punct de vânzare al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA, Sucursala Iaşi. Ghișeul a fost înființat ca răspuns la solicitările studenților care învață la facultățile din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași sau care locuiesc în campusul studențesc din Tudor Vladimirescu.

 

Punctul de vânzare CFR Călători este situat la etajul al doilea al Iulius Mall Iași și funcționează zilnic, între orele 10.00 și 22.00. Studenții Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” achiziționează în mod constant bilete de tren, astfel încât punctul de vânzare din Iulius Mall le oferă acces facil la serviciile și facilitățile de călătorie ale CFR.

 

Prin inaugurarea punctului de vânzare CFR Călători, Iulius Mall completează gama de servicii puse la dispoziția clienților. Pentru tinerii care învață sau locuiesc în zonă și pentru toți ceilalți vizitatori, Iulius Mall reprezintă destinația îndrăgită de cumpărături și relaxare, reunind multiple atracții: cinema multiplex cu cinci săli, food court cu specific internațional, supermarket Carrefour Market, club de bowling și biliard, centru de papetărie și xerox, zonă de WiFi pentru accesarea gratuită a Internetului, cafenele, branduri internaționale, curăţătorie, reduceri în magazine și campanii de premiere.