Magazinul Pause din Iulius Mall, într-o nouă locaţie

04

Recent reamenajat la etajul întâi al Iulius Mall, magazinul Pause reprezintă una dintre cele mai bune alegeri, atunci când vine vorba despre vestimentaţie pentru femei şi bărbaţi.

  Colecţia oferită de brandul Pause se adresează persoanelor care cochetează cu stilul clasic, precum şi celor care preferă ţinutele casual sau extravagante. Piesele vestimentare şi accesoriile, dichisit aranjate în magazin, reprezintă must-have-ul sezonului. În noua locaţie, veţi găsi o gamă completă şi variată, de la modele sport, stil city şi casual, până la cele pentru evenimente speciale, majoritatea realizate în atelierul propriu.

 05

Doamnele şi domnişoarele sunt întâmpinate cu numeroase bluze şi rochii, fuste vaporoase, cămăşi şi veste cambrate, jachete, sacouri, dar şi poşete şi diverse alte accesorii menite să le scoată ţinuta din anonimat. Pentru evenimentele deosebite, iubitoarele de shopping au la dispoziţie rochii de ocazie strălucitoare.

  Bărbaţii care aleg Pause dau dovadă de inspiraţie. Pot opta pentru cămăşi office, pentru ocazii festive sau ieşirile în club, în combinaţii diverse de culori şi croiuri, uni sau cu imprimeuri florale, în ton cu sezonul. Cei care preferă eleganţa clasică chiar şi în zilele toride de vară, pot alege dintr-o linie extinsă de pantaloni şi sacouri elegante, dar cu o notă relaxată în acelaşi timp. Nu lipsesc pantalonii scurţi, în nuanţe vii, precum turcoaz, roşu, galben sau albastru, blugii, tricourile sau bluzele uşor de asortat.

  06Magazinul îi invită pe clienţi să experimenteze moda actuală şi să îşi aleagă în ton cu îmbrăcămintea şi accesoriile care fac diferenţa. Curele, cravate, butoni şi papioane – toate se găsesc la Pause, într-un număr mare de culori. Sunt piese care adaugă o notă de originalitate imaginii masculine, indiferent dacă sunt purtate la serviciu, întâlniri, petreceri sau ocazii festive.