Live Session la Terasa FiX – Concert Soul Serenade

Vineri, 26 august, pe terasa FIX va avea loc un concert unplugged de blues & jazz din anii ’20 in compania trio-ului premiat international, Soul Serenade!

Soul Serenade este o noua si revigoranta interpretare acustica a genului „roots” care continua sa exploreze idei, emotii prin cea mai pura forma a muzicii. Trio-ul acustic ofera o combinatie aparte intre chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.

In martie 2013, trupa a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs.
In noiembrie 2013 trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival „Blues Sur Seine” din Franta.Trio-ul bucurestean a fost „opening act” pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy.

Alte festivaluri notabile: „Blues After Work” 2013 (Luxembourg), „Sofia Blues Meeting”(Bulgaria),Sighisoara Blues Festival 2016 (Romania),Danube Jazz & Blues 2015 (Romania),Dichis ‘n’ Blues 2015 (Romania),Jazz in the Park 2015 (Romania), Bulz&Blues 2013 & 2014 (Romania),”CloverFest Muscel” 2013 & 2015 (Romania), Street Delivery 2013 (Romania).

Componenta:
Adelina Chivu – voce,kazoo
Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta si tamburina
Codrut Andrei – mandolina