Sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor, in Bucuresti, miercuri, 4 noiembrie 2009. Guvernul propus de premierul desemnat Lucian Croitoru, format din 14 ministri, doar doi dintre ei cu aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate, incearca, miercuri, sa obtina votul de investitura din partea Parlamentului, insa un rezultat favorabil acestuia este putin probabil. BOGDAN MARAN / MEDIAFAX FOTO

Noul Birou permanent al Senatului, validat de plen

 

Noul Birou permanent al Senatului a fost validat joi de plen, cu 106 voturi ‘pentru’, șase voturi ‘împotrivă’ și două abțineri.

PSD este reprezentat în conducerea Senatului, ca și în sesiunea ordinară februarie — iunie, de vicepreședinții Augustin Mitu și Ioan Chelaru, chestorii Niculae Bădălău și Neculai Bereanu, precum și de secretarii Ion Rotaru și Simeon Purec.

Vicepreședinții liberali ai Senatului sunt Teodor Atanasiu și Alexandru Pereș, chestor a fost desemnat Cristian Rădulescu, iar secretari sunt Mario Oprea și Ben-Oni Ardelean.

În această sesiune, ALDE este reprezentat în Biroul permanent de președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, iar UDMR de chestorul Verestoy Attila.

Votul a fost secret și electronic.