Ce ceaiuri trebuie să bei, în funcție de grupa de sânge

Ceaiul este considerat ca fiind unul dintre cele mai sănătoase băuturi, iar influența sa depinde, de asemenea, de tipul de sânge.
Grupa de sânge 0
Oamenii cu grupa de sânge 0 ar trebui să evite laptele și glutenul. Fac față foarte bine stresului, însă pot avea probleme cu acidul gastric. Din această cauză, cele mai indicate ceaiuri sunt din ghimbir, ginseng, ceai verde, pătrunjel și măceșe. Dacă acestea sunt plantele benefice pentru ei, cele pe care ar trebui să le evite sunt aloe, sunătoare sau mătase de porumb.
Grupa de sange A
Persoanele care au grupa de sange A sunt emoționali și predispusi la stres. Cafeaua nu le poate provoca nici o problemă de sănătate, dar ei au o nevoie constantă de alimente pe bază de plante.Oamenilor care au sange de tip A li se recomandă să bea ceai verde , iasomie, coada șoricelului, gălbenele, cimbru, măceșe sau sunătoare. De evitat este ceaiul din măcriș și mătase de porumb.
Grupa de sange AB
Cei cu grupa de sange AB sunt intuitivi și nu sunt predispusi la stres, dar libidoul scazut este problema pe care au, de obicei, motiv pentru care oamenii care au acest tip de sânge ar trebui să se concentreze mai mult asupra unor tipuri speciale de ceai verde, inclusiv menta, lemn de santal, și ceai galben. Ceaiul verde si de menta in amestec este recomandat în special pentru aceste persoane, dar pot folosi, de asemenea , ceai de urzica si frunze de menta amestec.
Grupa de sange B
Persoanele cu grupa de sange B au metabolism mai lent și sunt predispuse la boli autoimune, obezitate, letargie si anxietate. Ar trebui să bei ceai verde, de păpădie, mentă și cimbru. Nu îți face bine ceaiul de lumânărică sau de tei.