A treia Conferință Internațională de Inginerie Chimică „Materiale și procese inovative”

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iasi, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului, în colaborare cu Asociația Absolvenților, organizează în perioada 9 – 11 noiembrie 2016 a 3-a Conferință Internațională de Inginerie Chimică ”Materiale și procese inovative”(ICCE 03).

 

Programul ştiințific oferă posibilitatea abordării numeroaselor domenii de studiu ale chimiei, ingineriei chimice organice şi anorganice, ingineriei biochimice şi biotehnologiei, ingineriei compuşilor macromoleculari naturali şi sintetici, nanomaterialelor şi nanotehnologiilor, managementului şi ingineriei mediului, cu implicaţii în toate ramurile de vârf ale activităţii umane.

 

Această manifestare ştiintifică se înscrie în cadrul generos al Zilelor Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi şi constituie o oportunitate pentru schimbul de opinii şi de experienţă, pentru crearea şi întărirea punţilor de colaborare între importante grupuri de cercetare la nivel international.

 

Suntem onorați că tot mai multe personalități științifice remarcabile din domeniu au răspuns afirmativ și generos invitației noastre, în cadrul acestei ediții urmând sa fie prezentate 10 conferinte plenare, peste 100 de lucrari, iar participanții la Conferință provin din 17 țări și peste 20 de universități și institute de cercetare din România.

 

Evenimentul cuprinde și un workshop de prezentare a unor noi tehnici și facilități de cercetare și laborator.

 

Mai mult decât atât, Conferința Internatională ICCE 03 încearcă și o asociere inedită între știință și artă, găzduind expoziția de pictură a d-rei dr. ing. Claudia Cobzaru.