Gorghiu: Nimeni nu se va lăsa impresionat de temerea domnului Dragnea că se vor frauda alegerile

 Liberalii nu se vor lăsa impresionaţi de ameninţările lansate de social-democraţi sau de acuzaţiile liderului PSD, Liviu Dragnea, privind o posibilă fraudare a alegerilor parlamentare, a declarat marţi, la Piteşti, preşedintele PNL, Alina Gorghiu.

„Nimeni (…) nu va fi deloc intimidat sau impresionat de o ameninţare a PSD-ului sau a domnului Dragnea. Nimeni nu se va arăta deloc impresionat de temerea domnului Dragnea (…) că vor fi fraudate alegerile, domnia sa fiind unul din puţinii oameni condamnaţi în România pentru fraudarea alegerilor”, a afirmat Alina Gorghiu, în cadrul unei conferinţe de presă.
În opinia acesteia, campania electorală a PSD este una „nedemocratică” şi „agresivă” şi care nu se bazează pe argumente.

„Din păcate, toată această dezbatere care ar trebui să fie una de substanţă se transformă într-o campanie nedemocratică, într-o campanie agresivă, care nu se face pe bază de argumente, ci pe bază de ameninţări. Este stilul care i-a consacrat pe cei din PSD. (…) În fiecare zi, din partea liderilor PSD sunt ameninţări la adresa noastră, cu plângeri penale, cu puşcăria, cu dreptatea până la capăt în sensul în care liderii PSD o înţeleg. Cred însă că e mai important să înţelegem tabloul care va fi după 11 decembrie”, a mai spus preşedintele PNL.

Alina Gorghiu a participat luni seară, la Piteşti, la festivitatea de lansare a candidaţilor PNL Argeş pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. AGERPRES

www.agerpres.ro