SPECTACOLE DE DATINI ȘI CONCERTE DE COLINDE, ÎN WEEKEND, LA PALAS

 

 

În week-end, ansamblul Palas îi invită pe ieșeni și nu numai într-o atmosferă de sărbătoare. Concerte de colinde, spectacole de datini, dansuri, târg de cadouri handmade şi numeroase recitaluri sunt evenimentele pregătite pentru clienții Palas.

 

Până pe 23 decembrie, în Atriumul Palas Mall se desfăşoară Târgul Handmade de Crăciun. Evenimentul reuneşte maeştrii lucrului manual, care îi vor încânta pe clienţi cu obiecte unice, realizate prin tehnici inedite.

 

Colindele vor răsuna zilnic în Palas Mall. Vineri, de la ora 17.00, orchestra de muzică populară a Palatului Copiilor le va oferi celor aflaţi în Atrium un concert de colinde. De la ora 18.00, peste 70 de copii vor urca pe scenă şi vor încânta audienţa cu un spectacol de balet, muzică şi dans, pregătit special pentru sărbătorile de iarnă. De la ora 19.15, este rândul Ansamblului Monor Bistrița să ne reamintească de frumoasele datini românești.

 

Sâmbătă este o zi plină de concerte și spectacole tematice, pentru cei mici și cei mari. Corul Kids Singers al Palatului Copiilor din Iaşi va urca pe scenă de la ora 15.00, pentru ca 30 de minute mai târziu, Ansamblul de viori Prietenia să ofere un spectacol de Crăciun. De la ora 16.30, Ansamblul Maramureş îi va ajuta pe cei veniţi la cumpărături să descopere obiceiurile de iarnă. Ziua se va încheia cu o competiţie simpatică între cei mici, care se vor întrece pentru titlul de Miss & Mister Piticot, de la ora 17.00.

 

Duminică, de la ora 12.00, va avea loc un spectacol de balet cu tematică de sărbători, oferit de 140 de copii de la Prime Agency. Două ore mai târziu, scena din Atriumul Palas Mall le va aparţine artiştilor Canaf, Mood Indigo şi Dj Gruia, care vor cânta pentru o cauză nobilă. Aceştia vor fi urmaţi de talentaţii prichindei de la Palatul Copiilor, de la ora 16.00, cu un spectacol de colinde şi obiceiuri de iarnă.

 

În continuare, ieşenii pot admira proiecţiile de video mapping pe Palatul Culturii, cu tematică de iarnă. Filmele rulează în fiecare seară, în intervalul orar 17.00 – 19.00.

 

În plus, în fiecare zi, cei care fac cumpărături din Palas Mall pot primi cadouri de răsfăţ. Iar în Ajunul Crăciunului au şansa să câştige marele premiu al tombolei: o excursie în Laponia, în anul 2017. Alături de alți trei membri ai familiei, norocosul câştigător va descoperi tărâmul fermecat în care trăiește Moș Crăciun și va petrece cea mai frumoasă vacanță.