ATELIER DE CREAȚIE DECORAȚIUNI PENTRU COPII, TÂRG HANDMADE ȘI MII DE PREMII, LA IULIUS MALL IAȘI

 

Atelier de creație pentru copiii care vor să îl impresioneze pe Moș Crăciun, târg de cadouri realizate manual și premii la cumpărături se află pe agenda următoarelor zile, la Iulius Mall Iași.

Sfârșitul de săptămână le aduce prichindeilor motive de bucurie, la Iulius Mall Iași. În așteptarea Moșului, copiii pot demonstra, la o ediție specială a atelierului de creație, cât de mult își doresc să fie răsplătiți pentru că au fost cuminți. Sâmbătă, 17 decembrie 2016, de la ora 10.30, în zona Orange Store, de la etajul 1al Iulius Mall, ștrengarii sunt invitați să descopere cum pot crea cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun, sub îndrumarea specialiștilor clubului Flori de portocal. Tot ce trebuie să facă prichindeii este să își pună în valoare îndemânarea și imaginația, materialele necesare fiind oferite de Iulius Mall. La final, năzdrăvanii vor lua micile creații acasă, pentru a le oferi cadou sau pentru a-și personaliza camera. Înscrierile se pot face la Iulius Mall, telefon 0232/ 208 500 sau la adresa client.is@iuliusmall.com, ori la Flori de Portocal, telefon 0740/574 524 sau la adresa ateliere.copii@gmail.com.

 

Timp de o săptămână, în perioada 16 – 23 decembrie, pentru cei care încă mai caută darurile perfecte pentru apropiaţi se desfăşoară o ediţie specială aTârgului de Handmade. La parterul Iulius Mall, spiriduşii Moşului vor aduna cele mai frumoase sugestii de cadouri, realizate manual: jucării şi articole pentru copiii de toate vârstele, decoraţiuni deosebite pentru brad şi pentru locuinţă, aranjamente tematice, bijuterii şi alte articole cu dichis.

 

În plus, cumpărăturile din magazinele Iulius Mall aduc șansa câștigării unor premii speciale. Anul acesta, cel mai iubit bătrânel a decis să îi surprindă cu adevărat, în campania Secret Santa, care se desfășoară până pe 24 decembrie 2016. La tombolă se pot înscrie toți cei care fac cumpărături în valoare de 100 de lei și merg cu bonurile la Centrul Info. Zilnic, primii 150 de participanți își vor putea alege un cadou instant, din bradul cutiuțelor frumos împachetate. În plus, înAjun de Crăciun, prin tragere la sorți, vor fi desemnați trei mari câștigători, pentru care Secret Santa a pregătit cadouri mult visate în tolba sa, în valoare de peste 1.000 de euro fiecare.