PESTE 2.000 DE PREMII SURPRIZĂ, ADUSE DE SECRET SANTA, LA IULIUS MALL IAȘI

 

 

Iulius Mall Iași își întâmpină clienții într-un decor de sărbătoare, cu mii de luminițe, scenete animate și un brad impozant. În plus, cumpărătorii care caută daruri speciale de Crăciun, vor fi surprinși de Secret Santa cu cele mai frumoase cadouri.  

 

Moșul de la Iulius Mall își răsfață clienții cu premii speciale și în acest an. Cel mai iubit bătrânel a decis să îi surprindă cu adevărat, în campania Secret Santa, care se desfășoară până pe 24 decembrie 2016. La tombola iernii se pot înscrie toți cei care fac cumpărături în valoare de 100 de lei din magazinele Iulius Mall și merg cu bonurile la Centrul Info. Zilnic, primii 150 de participanți își vor putea alege un cadou instant, din bradul cutiuțelor frumos împachetate de Secret Santa. În plus, în Ajun de Crăciun, prin tragere la sorți, vor fi desemnați trei mari câștigători, pentru care Secret Santa a pregătit cadouri mult visate în tolba sa, în valoare de peste 1.000 de euro fiecare.

 

Pentru a întâmpina sărbătorile cum se cuvine, îndrăgita destinație de cumpărături și distracție s-a îmbrăcat cu mii de luminițe strălucitoare și steluțe aurii. Cei care vin la Iulius Mall se pot relaxa admirând, la parter, un brad frumos împodobit, cu nenumărate globuri și fundițe aurii. În pauzele dintre sesiunile de shopping, pot poposi pe băncuța amplasată la baza acestuia, în formă de creion colorat. Pe culoarele mall-ului, cei mici și cei mari se pot bucura de prezența unor spiriduși, care veghează, din globuri de mari dimensiuni, dacă fiecare găsește cadourile mult dorite în magazinele preferate. Printre atracțiile pentru copii se numără și prezența lui Moș Crăciun, într-o scenetă animată cu sania trasă de reni. Totodată, în fața mall-ului pot fi admirați renii simpaticului bătrânel, realizați din beculețe, unul dintre ei fiind de dimensiuni impresionante.