Vinul fiert, un remediu perfect pentru combaterea răcelii

Iarna s-a instalat în sfârşit în România. Chiar dacă autorităţile sunt luate mereu prin surprindere de anotimpul alb, nu lăsa frigul să te învăluie cu părţile sale negative: răceli.De asemenea, nu ocoliţi ieşirile în aer liber, mersul prin zăpadă, curăţarea aleii din faţa locuinţei, lecţiile de patinaj, săniuşul sau schiatul. Noi vă propunem băuturi ce vă vor încălzi sufletele.

Vinul roşu este cunoscut în toată lumea pentru beneficiile pe care le aduce sănătăţii consumatorilor moderaţi. Este o sursă de antioxidanţi, flavonoide şi compuşi fenolici.

Numeroase studii arată că resveratrolul conţinut de strugurii roşii în sâmburi, în coajă şi de vinul roşu are puteri anti-aging, protejează sănătatea celulară, protejează inima. S-a constatat că persoanele ce consumă câte un pahar de vin ocazional, au o dietă mai sănătoasă decât cei care consumă bere.

Profitaţi de această perioadă pentru o ceşcuţă cu vin fiert. Toată lumea ştie că această licoare fiartă şi frigul fac casă bună: ajută la tratarea răcelii şi virozelor, protejează inima, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină.

Ce nu ştie toată lumea însă, sunt aceste reţete inedite pentru vin fiert. Avem şi o reţetă de punch, perfectă pentru copii sau persoanele ce nu consumă alcool!

Atenţie, nu exageraţi cu vinul fiert şi nici cu zahărul, dacă doriţi să vă menţineţi silueta şi sănătatea.