UN SEJUR LA ROMA ȘI ȘASE ȘEDINȚE FOTO PROFESIONALE, PREMIILE IULIUS MALL IAȘI PENTRU ÎNDRĂGOSTIȚI

 

În luna iubirii, Iulius Mall Iași le propune îndrăgostiților să își creeze amintiri prețioase, care să dureze o viață. Cel mai norocos client va avea prilejul de a-și sărbători dragostea în romanticul peisaj al Romei, alături de jumătatea sa, într-un sejur oferit cadou de Iulius Mall. Sesiuni foto și alte premii speciale îi așteaptă pe ieșeni la cumpărături.

Pasionații de shopping, care își doresc o vacanță în doi în capitala Italiei, găsesc la Iulius Mall Iași șansa de a primi în dar sejurul mult visat. De Valentine`s Day, clienții îndrăgitei destinații de shopping și recreere sunt VIP. În perioada 9 – 14 februarie 2017, cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele preferate se pot înscrie la tombola dedicată dragostei. Marele câștigător va fi anunțat chiar de Valentine`s Day, în urma tragerii la sorți, și va fi premiat cu un sejur în doi, la Roma, în valoare de 1.000 de euro. Îndrăgostiții desemnați cuplul anului de Iulius Mall își vor sărbători iubirea în peisajul romantic oferit de Fontana di Trevi, Colosseum și multe alte atracții.

Zilnic, în urma extragerilor, va fi desemnat câștigătorul unei sesiuni foto profesionale, alături de jumătatea sa, realizată de Pro Image Photo Agency. În total, Iulius Mall va acorda șase astfel de cadouri, care să transpună sentimentele în cele mai frumoase instantanee. În plus, primii 100 de participanți ai fiecărei zile vor fi răsplătiți cu surprize instant. Cu ajutorul aplicației disponibile la Centrul Info, vor trebui să ghicească trei cupluri celebre, iar la final vor primi: meniuri în Food Court, bilete la Cinema City, vouchere de cumpărături Ani’s, delicii dulci sau băuturi răcoritoare.

Sâmbătă și duminică, pe 11 și 12 februarie, și de Valentine`s Day, în intervalul orar 17.00 – 20.00, toți îndrăgostiții își vor putea realiza amintiri neprețuite, la Super Star Photo Booth, amenajat la etajul 1, în zona Zara. Fotografiile vor fi încărcate automat pe pagina de Facebook Iulius Mall Iași.