RECITAL HENRICK SOLERA, O VACANȚĂ ÎN VENEȚIA ȘI ALTE SURPRIZE PENTRU ÎNDRĂGOSTIȚI, DE VALENTINE`S DAY, LA PALAS

 

Ziua Îndrăgostiților va fi marcată în ansamblul Palas printr-o serie de evenimente cu și despre iubire. Spectacol al artistului suedez Henrick Solera, In Love Photo Corner, demonstrații tematice de hair style, sugestii de cadouri și premii la cumpărături sunt pe agenda Valentine`s Day, la Palas.

 

Marți, 14 februarie 2017, de la ora 19.00, îndrăgostiții de toate vârstele sunt așteptați în Atrium, pentru a primi un cadou muzical special, oferit de Palas. Interpretul de origine suedeză Henrick Solera îi va încânta pe cei prezenți cu o selecție de melodii dedicate iubirii. Artistul internațional este un romantic, show-ul său combinând stilul clasic al lui Frank Sinatra, cu cel contemporan al lui Michael Bublé. Spectacolul este unul interactiv, integrând momente de muzică și entertaiment.

Tot marți, de la ora 18.00, clienții ansamblului Palas sunt invitați la evenimentul Artistic Vision, să descopere cum pot obține un look la modă, cu ajutorul căruia să își impresioneze persoana iubită. Profesioniștii salonului L’Arte Donna Carina Beauty Center din Palas Mall vor fi prezenți în Atrium, pentru a oferi demonstrații de hair styling în ton cu trendurile din domeniu.

De Valentine`s Day, între orele 14.00 și 20.00, cuplurile își pot realiza amintiri instantanee la In Love Photo Corner, în Atrium. Fotografiile le vor fi oferite cadou pe loc și vor fi încărcate pe pagina de Facebook Palas Mall.

Până marți inclusiv, cei care încă mai caută cadouri pentru persoana iubită pot alege mici dovezi de dragoste de la Târgul Valentine`s Day, care se desfășoară la etajul 1 al Atriumului Palas Mall.

De Ziua Îndrăgostiților va fi desemnat, în urma tragerii la sorți, și marele câștigător al campaniei „Dragoste la Veneția”. Până pe 14 februarie inclusiv, la ora 17.30, toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall se pot înscrie la tombola specială.