CONCERT DE JAZZ SIMFONIC AL FILARMONICII, SÂMBĂTĂ, LA PALAS

 

 

Un week-end pe note muzicale îi așteaptă pe ieșeni în ansamblul Palas. Ritmuri încântătoare, oferite de orchestra Filarmonicii Iași, îi vor acompania pe cei veniți la cumpărături sau să se relaxeze.

Sâmbătă, 18 februarie 2017, îndrăgita destinație de recreere, împreună cu Filarmonica de Stat „Moldova” Iași, le propune iubitorilor de muzică să se delecteze cu un concert aparte. De la ora 19.00, în Atriumul Palas Mall vor răsuna ritmuri clasice și de jazz, reunite într-un concert simfonic de excepție.

Spectacolul „Concert de jazz simfonic” pune în valoare genul de muzică specific american, care a cucerit melomanii din întreaga lume. Partiturile simfonice vor fi interpretate sub bagheta dirijorului Sabin Păutza, majoritatea pieselor fiind creații proprii sau cu aranjamentul maestrului. Pe scenă vor urca instrumentiștii din orchestra Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași, care vor oferi publicului o veritabilă incursiune în lumea muzicii de peste Ocean. Din program fac parte lucrările „Divertisment nr. 1 pentru orchestră”, „Soundtracks Medley”, „Oldies And Goodies – Latino Medley” și „Divertisment nr. 2 pentru orchestră” semnate de Sabin Păutza, dar și „Three Rag-Times” (Scott Joplin) și „Trei preludii” (Gershwin – Păutza).