Concursul de fotografii cu tema „Rock – on TUIASI – Erasmus+. Experiența mea de neuitat”  

„Dacă ar fi să evaluez această experienţă [stagiul Erasmus +, n.n.] per ansamblu, aş spune că a fost nu numai o extraordinară experienţă educaţională, ci şi o excelentă ocazie să învăţ mai multe despre mine şi despre alţi studenți, cu care am legat prietenii și încurajez pe oricine să profite de aceste mobilități Erasmus.” (V. E. – participant în cadrul programului Erasmus+)

 

Pregătire academică internațională, dezvoltare personală, prietenii și legături pentru viață! Fotografiile tale care surprind experiența Erasmus îți pot aduce diplome și premii la concursul organizat de Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași, cu ocazia aniversării a 30 de ani de la înființarea programelor Eramus.

 

Te așteptăm, dragă student al universității noastre, care ai participat la cel puțin un stagiu Erasmus, încheiat până la data de 20 februarie 2017, precum și pe tine, dragă student Erasmus+ incoming, sosit la TUIASI până la data de 20 februarie 2017, să trimiți fotografii, surprinse prin obiectivul aparatului foto sau al telefonului, însoțite de o scurtă descriere a experienței Erasmus, la adresa international@tuiasi.ro. Optează pentru categoria la care te încadrezi, student incoming sau student outgoing.

 

Regulile concursului

 

1. Trimite un mesaj la adresa international@tuiasi.ro cu: fotografia pe care vrei să o înscrii în concurs (denumirea fotografiei fiind numele și prenumele tău, iar dacă trimiți mai multe le numerotezi după nume), categoria la care vrei să o înscrii (student Erasmus+ outgoing sau student Erasmus+ incoming), descrierea fotografiei, facultatea unde faci stagiul, anul stagiului si țara de unde vii (pentru studenții incoming). Ca student outgoing specifică perioada și țara unde a avut loc stagiul Erasmus+. La subiect treci numele tău și textul „Concurs foto TUIAȘI Erasmus 2017”. Poți înscrie în concurs maximum 3 fotografii.

 

2. Încadrează-te în perioada de trimitere a fotografiilor: 22 februarie – 6 martie 2017 (ora 00.00).

 

3. Descrie cât mai creativ experiența reflectată în fotografie, deoarece vom juriza și originalitatea descrierii.

 

Jurizarea se va realiza la Prorectoratul Relatii Internationale, în perioada 7 – 8 martie 2017, iar câștigătorii vor fi anunțați în cadrul evenimentului destinat studenților Erasmus din data de 9 martie, ora 14.00, ocazie cu care va avea loc și vernisajul concursului.

 

Juriul va alege la fiecare categorie câte trei fotografii câștigătoare, autorii fiind recompensați cu diplome și premii surpriză.

 

Prin înscrierea la concurs, participanții își asumă că fotografiile trimise le aparțin și sunt de acord cu folosirea ulterioară a acestora în materialele de prezentare ale TUIAȘI, Erasmus+, pe www.tuiasi.ro precum și pe conturile TUIASI de pe rețele de socializare.

 

Relații suplimentare se pot obține la : international@tuiasi.ro