VACANŢE CU PÂNĂ LA 30% MAI IEFTINE, LA TÂRGUL DE TURISM DIN PALAS MALL

 


Ansamblul Palas le propune ieşenilor un sfârşit de săptămână în care îşi pot alege destinaţia pentru concediu, la preţuri mai mici cu până la 30%, cu ocazia Târgului de Turism „Vacanţa”, iar sâmbătă au întâlnire cu lumea antrenantă a dansului.

 

De vineri până duminică, în perioada 17 – 19 martie 2017, cei care doresc să îşi programeze concediul sunt invitaţi la cea de-a cincea ediţie a Târgului de Turism „Vacanţa”, cel mai mare eveniment de profil din nord – estul ţării, organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT).

 

Atriumul Palas Mall va fi punctul de întâlnire pentru agenţii de turism, hotelieri, autorități locale, companii aeriene, cu destinații și oferte de vacanţă în ţară şi în străinătate, iar cei care îşi doresc un concediu special vor putea primi sfaturi pentru pachete personalizate. La târg, pachetele de concedii vor avea reduceri între 10% şi 30%.

 

Sunt zeci de destinaţii de vacanţă pentru care se anunţă oferte: Turcia, Spania, Grecia și altele mai mult sau mai puțin exotice. „Este cea de-a V-a ediţie a târgului de turism şi ne-am propus să venim în întâmpinarea vizitatorilor cu pachete de vacanţă complete şi cât mai diverse. Și anul acesta menţinem preţurile cât mai scăzute, fiind încă în perioada de early booking. Principalele destinaţii de vacanţă de vară sunt: Grecia Continentală cu Riviera Olimpului şi Halkidiki, Grecia Insulară cu Rhodos, Thasos, Creta, Corfu, Zakinthos, Skiathos, şi Lefkada. Vor fi foarte multe oferte pentru Turcia, România, Spania, Italia, Croaţia, Muntenegru şi Portugalia”, a spus Alexandru Nănescu, Președinte Regiunea ANAT Nord Est.

 

Sâmbătă, la etajul întâi al Atriumului, peste 800 de copii pasionaţi se vor întrece pe ringul de dans. Evenimentul Star Dance va începe la ora 11.00, în zona Intersport.

3 comments

  1. Cu cat iti programezi mai devreme vacanta, cu atat ai preturi mai bune.