UTOPIA, SERVICII EXCLUSIVISTE DE ÎNFRUMUSEȚARE, ÎN ANSAMBLUL PALAS

 

Recent, în ansamblul Palas s-a inaugurat Utopia, un centru de înfrumusețare cu servicii exclusiviste. Pentru cei care își doresc o schimbare de look sau pur și simplu vor să se relaxase cu o sesiune de răsfăț, Utopia este locul în care găsesc rafinament și atenție până în cele mai mici detalii.

 

Utopia este situat la parterul clădirii de birouri UBC 1 din ansamblul Palas, în vecinătatea Café Papillon. Salonul este deschis zilnic, în intervalul orar 9.00 – 22.00, și oferă servicii profesionale de beauty, make-up și hair styling. Clienții sunt întâmpinați cu oferte de bun venit și abonamente, pachete preferențiale business și pentru evenimente speciale, precum și discounturi de 50% la cea mai nouă tehnologie de epilare definitivă și tratamente faciale.

Cei care trec pragul Utopia beneficiază de experiența de peste 10 ani în oferirea de servicii de top în materie de hair sau beauty, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Oferta salonului include de la coafură, frizerie, cosmetică și manichiură, până la epilare definitivă și tratamente faciale și corporale. Utopiareprezintă garanția calității, prin premiile și colaborările internaționale ale echipei de profesioniști și prin echipamentele de ultimă generație, reprezentând, totodată, un brand etalon al originalității în înfrumusețare. Stiliștii salonului sunt în permanență conectați la trendurile din domeniu și pregătiți să ofere consultanță, implementând cele mai noi tehnici și folosind produse profesionale în premieră în Iași.

Fiecare vizită la salonul Utopia din ansamblul Palas reprezintă o sesiune completă de răsfăț, cu servicii de cea mai bună calitate și soluții și idei noi pentru un look actual, care să pună în valoare trăsăturile, frumusețea și personalitatea fiecăruia.