PALAS TE AJUTĂ SĂ GĂSEȘTI REȚETA UNUI PAȘTE SĂNĂTOS ȘI TE PREMIAZĂ CU UN SEJUR LA SPA ÎN GRECIA

 

 

 

În acest an, ansamblul Palas le propune clienților să descopere cum se pot bucura de un Paște sănătos. Un sejur exclusivist la Spa & Wellness în Grecia și alte mii de premii pentru un stil de viață sănătos le vor fi oferite celor care își fac cumpărăturile în magazinele din Palas Mall, iar pentru ca rețeta să fie completă, sunt invitați și la cursuri de gătit.

În perioada 30 martie – 15 aprilie 2017, toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall pot participa la campania „Rețeta unui Paște sănătos”, la centrul de premiere din zona Guess. Cel mai norocos client va fi desemnat, în ultima zi a campaniei, prin tragere la sorți, câștigătorul marelui premiu: o sesiune completă de răsfăț, alături de persoana dragă, într-un sejur de cinci stele, timp de șapte zile, în Grecia. Cei doi vor beneficia de numeroase programe de wellness & beauty, meniuri detox și terapii de relaxare, la hotelul Porto Elounda – Golf & Spa Resort.

În plus, în urma extragerilor zilnice, vor fi acordate două premii: un robot de bucătărie și un voucher de participare la cursul de gătit sănătos „Soft&Grace” by Chef Bogdan Puiu. În fiecare zi, primii 257 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: cozonaci bio, accesorii de bucătărie Kitchen Shop, seturi pentru gătit, accesorii sportive sau meniuri sănătoase în food court Palas.

 

În cadrul campaniei, Palas își ajută clienții și să învețe cum să prepare cele mai sănătoase și apetisante mâncăruri. Sâmbătă și duminică, pe 8 și 9 aprilie, în zona Food Court, de la ora 11.00, Chef Bogdan Puiu va susține ateliere de gătit pentru copii. Pe 8 aprilie, de la ora 17.00, bloggerițele fashion din Iași vor afla cum să gătească preparate la modă, sub privirile clienților, iar pe 9 aprilie, de la aceeași oră, cei interesați pot găti în familie, rețete light și savuroase. Înscrierile se pot face prin mesaj privat pe pagina de Facebook Palas.

Și în acest an, în Atrium Palas se instalează Labirintul Iepurașului. În perioada 1 – 15 aprilie, Urecheatul îi așteaptă pe copii să dezlege traseul, iar la final, îi va răsplăti cu ciocolată belgiană Leonidas. Cei mici pot participa și la o tombolă, a cărui mare premiu este un ou gigant de ciocolată, de 8,5 kg. Labirintul este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 19.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 11.00 și 19.00, cu pauză de la 13.00 la 14.00.