WEEK-END MUZICAL, LA PALAS: SPECTACOL MELOS ȘI CONCERT CARITABIL DE JAZZ

Zilele următoare sunt dedicate muzicii, în ansamblul Palas. Prichindeii din cadrul cercului de muzică ușoară „Melos” vor susține un spectacol care marchează lansarea noului album, iar iubitorii de jazz îi vor putea asculta pe Emil Bîzgă și Henrick Solera.

 

Vineri, 31 martie 2017, de la ora 17.00, Atriumul Palas Mall va găzdui un spectacol al micilor artiști din cadrul cercului de muzică ușoară „Melos”, de la Palatul Copiilor din Iași, coordonat de prof. dr. Gabriela Nechita. Prichindeii vor marca, astfel, lansarea celui mai nou album al lor, „Steluțe pe portativ – vol.9”, prin momente de interpretare și coregrafie. Spectacolul îi va avea ca invitați pe Ansamblul folcloric „Hora”, dansatorii de la „Kasta Morrely Star”, teatrul de modă „Kasta Morrely Kids”, un grup de soliști ai Cercului de canto popular de la Palatul Copiilor Iași, Ansamblul de dansuri grecești „Orpheas” și trupa de dans „Rhythmic dance”.

Sâmbătă, de la ora 18.00, pasionații de jazz se vor delecta cu un spectacol special, în Atriumul Palas. Momentul pe ritmuri specifice genului american marchează aniversarea unui an de existență a ansamblului Jassy Jazz Orchestra, al cărui director muzical este Emil Bîzgă, trompetist american de origine română și unul dintre cei mai apreciați artiști ai muzicii de jazz. Totodată, este un eveniment care susține programul „Un gest pentru o viață”, al Salvați Copiii Iași, ce are scopul de a îmbunătăți șansele de supraviețuire ale copiilor născuți prematur. Invitat va fi și interpretul de origine suedeză Henrick Solera, al cărui show combină stilul clasic al lui Frank Sinatra, cu cel contemporan al lui Michael Bublé.

În această perioadă, sesiunile de shopping din Palas Mall se pot transforma în premii. Până pe 15 aprilie, cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei pot participa la campania „Rețeta unui Paște sănătos”. Marele premiu este un sejur spa & wellnes de șapte zile, pentru două persoane, la un resort de cinci stele de pe insula Creta, din Grecia. În urma extragerilor zilnice vor fi acordate două premii: un robot de bucătărie și un voucher de participare la cursul de gătit sănătos „Soft&Grace” by Chef Bogdan Puiu. În fiecare zi, primii 257 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: cozonaci bio, accesorii de bucătărie Kitchen Shop, seturi pentru gătit, accesorii sportive sau meniuri sănătoase în food court. În plus, sâmbătă și duminică, pe 8 și 9 aprilie, în zona food court, de la orele 11.00 și 17.00, Chef Bogdan Puiu va susține ateliere de gătit pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Înscrierile se pot face prin mesaj privat pe pagina de Facebook Palas.