PALAS LANSEAZĂ CEL MAI DINAMIC CATALOG FASHION ONLINE, PRIMUL REALIZAT PRIN TEHNICA CINEMAGRAPH

 

 

Așa cum și-a obișnuit clienții, Palas le-a pregătit o nouă surpriză, în ton cu pasiunea lor pentru modă și cu un stil de viață modern. Palas a lansat primul catalog fashion cinemagraph realizat de un mall din România, o tehnică ce combină arta video cu cea fotografică. 

În fiecare sezon, ansamblul Palas vine în întâmpinarea clienților săi cu un catalog profesional ce surprinde tendințele din modă și care dezvăluie piesele disponibile în noile colecții ale brandurilor preferate de pasionații de shopping. De această dată, cei care vor să afle ce se poartă și să se inspire cu ținute pentru un look trendy pot descoperi catalogul Spring Selection 2017 într-o prezentare mult mai dinamică, fiind primul realizat prin tehnica cinemagraph. Descoperă catalogul accesând link-ul: www.iuliuscompany.ro/trends.

Și pentru acest catalog, ansamblul Palas a colaborat cu stilistul Alin Gălățescu, cel care a selectat piesele vestimentare și care le-a combinat în ținute fashion. „Cinemagraph-ul este cea mai modernă și surprinzătoare metodă de reflectare a modei secolului XXI. Este un teritoriu artistic între video și fotografie, mai complex cumva decât ambele. Palas și-a asumat rolul de deschizător de drumuri în moda românească actuală prin multe proiecte remarcabile, iar astăzi îl admirăm pe cel mai recent dintre acestea: Fashion Cinemagraph-ul”, a declarat stilistul Alin Gălățescu.

Mai exact, cei care vor răsfoi catalogul vor fi surprinși cu fotografii în mișcare. Scări rulante, uși rotative, felinare ce se balansează, fântâni curgătoare, artificii, clipiri sau adieri sunt o parte dintre elementele care animă parțial și subtil imaginile statice, prin tehnica cinemagraph.