Magazinul Cador din Iulius Mall, locul cadourilor şi obiectelor de decor cu stil

 

 

Înainte de Paşte, lanțul de magazine Cador vine în întâmpinarea ieșenilor cu o serie de sugestii de cadouri şi decoraţiuni, în ton cu sărbătorile. Fă o vizită în magazinul Cador de la parterul Iulius Mall Iaşi şi vei găsi obiecte aparte, care pot fi dăruite sau care pot înfrumuseţa masa de sărbători.

 

Fie că vă doriți cadouri speciale pentru cei dragi sau să vă amenajați casa într-un stil plin de eleganță și rafinament, Cador este destinaţia ideală, fiind locul produselor de înaltă calitate, în exclusivitate pe piața din România.

 

Seturi de masă din porţelan fin nemțesc, o gamă variată de cristal marca Schott Zwiesel, Bohemia sau Cristal Le Monde, cu argint sau Swarovski, sticlă de Murano sau ceramică lucrată și pictată manual – acestea sunt doar câteva dintre produsele aparte care caracterizează brandul Cador, aflat în continuă expansiune.

 

Tablouri, seturi de veselă, seturi de ceai şi cafea, pahare, vaze şi alte produse din cristal, accesorii de bucătărie, tacâmuri, obiecte argintate, mic mobilier, obiecte decorative, icoane din argint, rame foto şi multe altele pot fi admirate şi achiziţionate de la Cador, în Iulius Mall.