UN SCUTER ȘI ALTE PREMII, ACORDATE CLIENȚILOR IULIUS MALL, DE PAȘTE

 

 

Cumpărăturile sunt marea ta pasiune? La Iulius Mall Iași te bucuri de shopping și de cele mai cool premii, „În drum spre Paște”. Vei sărbători în stil italian, pentru că ai șansa să câștigi un scuter.

 

Vino să te pregătești de Paște la Iulius Mall Iași, iar cumpărăturile îți vor aduce șansa să câștigi premii care să te ajute să sărbătorești în familie. Până pe 15 aprilie 2017, la Iulius Mall Iași se desfășoară campania dedicată Sărbătorilor Pascale, la care pot participa toți clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele preferate. Marele premiu, acordat în urma tragerii la sorți din ultima zi a campaniei, este un scuter italian, care îl va ajuta pe norocosul câștigător să parcurgă mai ușor și într-o manieră amuzantă drumul spre Paștele petrecut alături de cei dragi. 

 

În plus, în fiecare zi, primii 120 de clienți care se înscriu în campanie vor fi răsplătiți cu premii instant: cină la Pergola, pizza Emanuel’s, voucher La Piadine, panettone, ouă de ciocolată, sticle de vin, pachete de cafea sau băuturi răcoritoare. Clienții vor afla ce premiu au câștigat alegând unul dintre plicurile din decorul special amenajat, la Centrul Info Iulius Mall.