TÂRG DE ANTICHITĂȚI, SPECTACOL FOLCLORIC OFERIT DE PREȘCOLARI ȘI TEATRU DE PĂPUȘI, ÎN WEEK-END, LA PALAS

 

 

 

În acest sfârșit de săptămână, ansamblul Palas găzduiește noi evenimente care să ofere alternative plăcute pentru petrecerea timpului liber. Târg de artă și antichități, festival de folclor și teatru de păpuși sunt propunerile din următoarea perioadă.

De vineri până duminică, în perioada 19 – 21 mai 2017, Atriumul Palas Mall va găzdui Târgul de Artă și Antichități. Evenimentul, îndrăgit de ieșenii care apreciază unicitatea și frumusețea, reunește colecționari din toate colțurile țării, dornici să împărtășească și altora din pasiunea lor. Clienții vor putea admira și cumpără obiecte cu patina timpului, valoroase prin poveștile pe care le spun: piese de mic mobilier, ceasuri de colecție, statuete, tablouri, bijuterii, argintrie, numismatică, filatelie și multe altele.

Sâmbătă, de la ora 11.00, în zona Intersport, cei mai talentați copii, pasionați de datinile și obiceiurile românești, vor prezenta publicului un spectacol cu muzică și dansuri populare. Festivalului Județean de Folclor pentru Copii „De la lume adunate și-napoi la lume date”, ajuns la cea de-a treia ediție, este organizat de Grădinița cu Program PrelungitSfântul Sava”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași. Pe scenă vor performa peste 250 de preșcolari din 18 grădinițe, care vor fi premiați pentru dorința lor de a promova folclorul autentic românesc.

Duminică, tot în zona Intersport, de la ora 11.00, năzdrăvanii sunt invitați să pătrundă în lumea poveștilor, în compania celor mai simpatice marionete. Cei mici se vor amuza și vor învăța lucruri noi printr-un spectacol oferit de Teatrul de Păpuși Așchiuță.