INSPIRĂ-TE PENTRU ȚINUTE FASHION DIN CATALOGUL „SPECIAL EVENTS”, LANSAT DE IULIUS MALL IAȘI

 

Pentru că începe sezonul petrecerilor festive, Iulius Mall Iași a lansat catalogul „Special Events”. Astfel, îndrăgita destinație de shopping și petrecere a timpului liber vine în întâmpinarea clienților săi, care doresc să se inspire în alegerea ținutelor pentru ocazii deosebite.

 

Te pregătești pentru banchetul de absolvire ori ești invitat la o petrecere de nuntă sau botez? Iulius Mall Iași te ajută să alegi ținuta ideală, în funcție de preferințele tale și de tendințele acestui sezon. De curând, a fost lansat catalogul „Special Events”, care include trendurile momentului în materie de piese vestimentare de ocazie. Broșura online poate fi consultată pe pagina de Facebook și pe site-ul Iulius Mall Iași: http://iuliusmall.com/iasi/lansat-catalogul-special-events-2017/.

Rochii în nuanțe vii, cu volănașe și croiuri asimetrice, lungi sau scurte, cu broderii sau aplicații, perfect cambrate sau fluide, dar și salopete, pantaloni și bluze elegante sunt propunerile incluse în catalogul „Special Events”. În plus, pentru ținute complete, doamnele și domnișoarele pot afla ce accesorii și pantofi se asortează. Nici domnii nu au fost omiși, pentru ei fiind realizate combinații de costume, cămăși, pantaloni și veste de un rafinament aparte.

Piesele vestimentare prezentate în catalogul „Special Events”, realizat de Iulius Mall Iași, în colaborare cu bloggerița de fashion Daniela Macsim, sunt disponibile în magazinele Casa Wanda, Casual Style, BSB, Bulgarini, Ina Design, Irina Schrotter, Karma, Keops, Koton, Mari-K, Nichi Cristina Nichita, Nouvelle by Luciana, Pause, Il Passo, La Bacca, La Scarpa, Medea, Miss Caroline, Meli Melo, One Star Fashion, The Make-up Shop.