Alina Petrescu: Întâlnirea Grindeanu-Bodog-Arafat se amână, cel mai probabil, pentru săptămâna viitoare

Premierul Sorin Grindeanu se va întâlni cel mai probabil săptămâna viitoare cu ministrul Sănătății, Florian Bodog, și cu secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat, a anunțat miercuri purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu.

„Acea întâlnire se amână. Nu va mai avea loc în cursul zilei de astăzi (miercuri — n.r.). Domnul secretar de stat Raed Arafat venea acum direct de la Washington. Din păcate, cursa domniei sale a avut o întârziere considerabilă și va ajunge destul de târziu în această seară. Premierul și-ar fi dorit să aibă o întâlnire și cu secretarul de stat Raed Arafat și cu ministrul de Interne, și cu ministrul Sănătății și, de asemenea, cu șeful ANAF. Având în vedere această întârziere, întâlnirea nu mai este posibilă în cursul de astăzi, cel mai probabil se amână pentru săptămâna viitoare”, a precizat Alina Petrescu, într-o conferință de presă, după ședința de Guvern.

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat, luni, că a discutat cu premierul Sorin Grindeanu despre achiziția de ambulanțe și că urmează să aibă loc o întâlnire la care să participe și secretarul de stat în MAI Raed Arafat, la întoarcerea acestuia în țară. Această întâlnire ar fi urmat să aibă loc miercuri.