Povestea itinerantă „Zâna, cerbii și tăietorii de lemne” a atras mii de oameni pe străzile Sibiului, în cadrul FITS

Cea de-a doua zi de FITS s-a bucurat de un real succes, mii de oameni participând la spectacolele de pe străzile Sibiului, dar și la spectacole și discuții culturale.

Potrivit unui comunicat de presă transmis duminică AGERPRES, în paralel cu spectacolul de stradă, iubitorii de artă sau discuții culturale au asistat la dialogurile lui George Banu cu invitații speciali ai festivalului sau la discuția lui Cătălin Ștefănescu cu Robert Wilson pentru Garantat 100%.De asemenea, spațiile de interior au fost pline, spectacolele „Aglaja”, „oVIDIus”, „Tango la înălțime”, „Istoria comunismului povestită pentru bolnavii mintal”, „Psyche”, „Un stejar” și „Metamorfoze” jucându-se cu casa închisă.

Potrivit organizatorilor, festivalul continuă și duminică, la fel ca și în zilele precedente, cu expoziții, conferințe și seminarii. Totodată, Sibiu Book Festival — Strada cu cărți își așteaptă vizitatorii cu apariții editoriale dintre cele mai noi și mai diverse.

Accesul publicului la evenimentele de stradă programate în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu este gratuit. Pentru spectacolele de interior, accesul se face pe baza tichetelor emise la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu nr. 17, în următorul interval: zilnic, de la ora 9,00 — 20,00, până în data de 18 iunie, inclusiv.

Bilete pot fi achiziționate și online, prin portalul www.eventim.ro, sau din rețeaua națională a magazinelor Germanos, Orange și Vodafone, Librăriile Humanitas și Cărturești