Bușoi despre primul an de mandat al primarului Firea: Absolut nicio direcție pentru București

 

Liberalul Cristian Bușoi susține că primul an de mandat al primarului general Gabriela Vrânceanu Firea s-a încheiat „fără absolut nicio direcție pentru București”.

„Singurul câștig după un an de mandat cu doamna Firea este imaginea primarului de Las Fierbinți: guralivă, incapabilă și fără absolut nicio direcție pentru București. De când conduce Capitala, doamna primar Gabriela Firea: a băgat RADET în insolvență; a demis conducerea instituțiilor subordonate primăriei, ca să pună în loc politruci din Voluntari; a înființat 21 de societăți comerciale, care vor gestiona netransparent toate serviciile Primăriei; a decorat orașul de Paște și a propus concursuri de răsplătire a celui mai frumos balcon; a găsit un logo total inutil pentru Capitală, care ulterior s-a dovedit a fi copiat; a organizat concerte cu note de plată piperate de Ziua Europei și de Dragobete”, a scris Bușoi pe Facebook.

Primarul general Gabriela Firea a prezentat, vineri, bilanțul primului an de mandat, în cadrul unui eveniment găzduit de Cinema Gloria, la care au fost prezenți toți primarii de sector, dar și șapte miniștri.