CONCERT DE JAZZ EMIL BÎZGĂ, TEATRU DE PĂPUȘI ȘI PROMOȚII ESTIVALE, LA PALAS

 

 

Zilele toride de vară sunt combătute la Palas cu evenimente pe placul întregii familii și cu promoții ispititoare. Concert de jazz Emil Bîzgă, demonstrații de zumba, târg cu articole handmade și teatru de păpuși sunt propunerile pentru următoarele zile. În plus, magazinele au dat startul reducerilor de sezon.

 

Joi, 29 iunie 2017, de la ora 20.00, în superbul peisaj al parcului Palas se va desfășura un concert de jazz. Astfel, cei care vor să se răcorească petrecând seara în aer liber și în compania muzicii de calitate sunt invitați să asculte ritmurile propuse de instrumentiștii Jazzy Jazz Orchestra, condusă de Emil Bîzgă. Trompetistul american de origine română este considerat unul dintre cei mai apreciați artiști ai muzicii de jazz și îi va încânta pe cei prezenți în parcul Palas cu un concert în stilul propriu, care combină elemente de folclor, muzică clasică şi jazz contemporan.

De joi până duminică inclusiv, la etajul Atriumului Palas Mall, pe esplanada dinspre Palatul Culturii și în zona Hervis Sports, clienții vor descoperi propunerile expozanților prezenți la Târgul de Accesorii Fashion. Cei care apreciază obiectele lucrate manual vor putea alege bijuterii și accesorii care să le completeze ținutele de sezon, dar și decorațiuni, tablouri și alte articole handmade și nu numai.

Sâmbătă, 1 iulie, de la ora 19.00, în parcul Palas se vor desfășura demonstrații de zumba, care au scop caritabil. Cei pasionați de mișcare sunt așteptați să se alăture echipei Little People într-un maraton de două ore cu energie și bună dispoziție. În același timp, evenimentul își propune să sprijine copiii bolnavi, prin donațiile oferite de participanții care vor îmbina sportul cu o faptă bună.

Duminică, de la ora 11.00, în zona Intersport, cei mici vor avea prilejul de a se reîntâlni cu marionetele Teatrului de Păpuşi „Aşchiuţă”. Prichindeii se vor amuza de peripețiile personajelor îndrăgite și vor putea descoperi lucruri  noi.

Tot duminică, de la ora 17.00, clienții prezenți în Atriumul Palas Mall vor fi acompaniați la sesiunile de shopping cu un recital instrumental.

În plus, în această perioadă, magazinele brandurilor îndrăgite din Palas Mall îi întâmpină pe pasionații de cumpărături și de modă cu promoții estivale, care ajung până la 70%. Catalogul complet al reducerilor este disponibil pe pagina de Facebook și pe site-ul Palas Mall.