FOSILE DE MEGALODON ȘI MOSASAUR, MAMIFERE PREISTORICE, PREZENTATE LA PALAS, ÎN CADRUL EXPO MINERALIA

 

Ești pasionat să descoperi curiozități despre vietățile care au trăit acum milioane de ani? La târgul Expo Mineralia de la Palas vei putea admira exponate unice, care vorbesc despre existența unor mamifere preistorice. Totodată, pentru că este perioada concediilor însorite, la Bag Expo vor fi prezentate o varietate de articole de sezon.

 

De miercuri până duminică inclusiv, în perioada 12 – 16 iulie 2017, parterul Atriumului Palas Mall va găzdui târgurile Expo Mineralia și Bag Expo. Vedetele acestei ediții Expo Mineralia vor fi fosilele sub formă de dinți ale unor mamifere preistorice, precum Megalodon și Mosasaur. Organizatorii spun că Megalodonul este o specie de rechini dispărută, care a trăit acum aproximativ 28 milioane de ani, iar Mosasaur era tot un mamifer marin, care a trăit cu 70-65 de milioane de ani în urmă. Pe lângă exponatele rare, cei pasionați de pietrele prețioase vor putea admira peste 10 kilograme de smarald în formă brută. Smaraldul este considerat o piatră prețioasă cu efecte terapeutice, fiind nestemata preferată de Cleopatra. Totodată, doamnele și domnișoarele care se pregătesc pentru evenimentele speciale ale verii vor putea alege dintr-o gamă de accesorii elegante și strălucitoare. Piesele prezentate vor cuceri și cele mai pretențioase preferințe, târgul reunind peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

În aceeași perioadă, Atriumul Palas Mall va găzdui și târgul de genți și accesorii Bag Expo. Clienții vor găsi peste 6.000 de articole, din piele naturală sau ecologică, cu imprimeuri geometrice sau florale, personalizate prin accesorii și detalii „statement”. În centrul atenției vor fi gențile de plajă și rucsacurile pentru drumeţii, precum și alte accesorii de vacanță. De la genți supradimensionate sau mini, rucsacuri versatile și clutch-uri extrem de elegante pentru doamne și domnișoare, până la portofele, curele, genți, borsete, serviete, genți de voiaj sau rucsacuri sport pentru domni, toate vor fi disponibile într-o varietate de modele, la târgul Bag Expo, de la Palas.