Magazinul Pause din Iulius Mall, una dintre cele mai bune alegeri atunci când vine vorba despre vestimentaţie pentru doamne si domni

Magazinul Pause din Iulius Mall reprezintă una dintre cele mai bune alegeri atunci când vine vorba despre vestimentaţie pentru doamne si domni. In locatia de la etajul intai al Iulius Mall, veti gasi o gamă completă de piese vestimentare, de la modele sport, stil city şi casual, până la cele pentru evenimente speciale, majoritatea realizate în atelierul propriu.

Bărbaţii care aleg Pause dau dovadă de inspiraţie. Pot opta pentru cămăşi office, pentru ocazii festive sau pentru ieşirile în club, în combinaţii diverse de culori şi croiuri, uni sau cu imprimeuri florale, în ton cu sezonul.

Cei care preferă eleganţa clasică chiar şi în zilele toride de vară, pot alege dintr-o linie extinsă de pantaloni şi sacouri elegante, dar cu o notă relaxată în acelaşi timp. Nu lipsesc pantalonii scurţi, în nuanţe vii, precum turcoaz, roşu, galben sau albastru, blugii, tricourile sau bluzele uşor de asortat.

 

Magazinul îi invită pe clienţi să experimenteze moda actuală şi să îşi aleagă în ton cu îmbrăcămintea şi accesoriile care fac diferenţa. Curele, cravate, butoni şi papioane – toate se găsesc la Pause, într-un număr mare de culori. Sunt piese care adaugă o notă de originalitate imaginii masculine, indiferent dacă sunt purtate la serviciu, întâlniri, petreceri sau ocazii festive.

Si doamnele sunt intampinate cu numeroase bluze şi rochii cu imprimeuri florale, fuste vaporoase, cămăşi şi veste cambrate, jachete, sacouri, dar şi poşete şi diverse alte accesorii menite să le scoată ţinuta din anonimat. Pentru evenimentele deosebite, iubitoarele de shopping au la dispoziţie rochii de ocazie strălucitoare. În plus, o gamă extinsă de pantofi, în aceleaşi tonuri vii, aşteaptă să fie purtaţi de doamne sau domnişoare.

 

Magazinul Pause asteapta să îi treceți pragul la etajul 1 din Iulius Mall.