Magazinul In Tempo din Iulius Mall, locul ideal pentru cumparaturi

Ți-ai pregătit garderoba pentru această vară? Dacă îți faci bagajul de concediu și vrei cele mai confortabile încălțări sau dacă ești în căutarea pantofilor potriviți pentru ținutele festive, atunci te invităm la magazinul In Tempo, din Iulius Mall Iași. Situată la etajul 2, locația le oferă clienților o varietate de modele de încălțăminte, dar si piese vestimentare pentru toate vârstele și preferințele. În această perioadă veți fi întâmpinați și cu promoții de până la 50%.

Domnii găsesc aici soluţii vestimentare practice, elegante şi accesibile ca preţ. Tricouri în culorile verii, cămăşi casual cu imprimeuri şi nu numai, bluze în combinaţii cromatice deosebite, şi accesorii care completează ţinutele sunt tot atâtea piese care pot fi selectate pentru o ţinută lejeră, dar cu un strop de eleganţă. In Tempo este și magazinul preferat de domnii care pun accent pe calitate și confort când vine vorba despre încălțări. De la pantofi sport și casual, până la cei eleganți sau de vară, modelele disponibile se potrivesc oricărui stil adoptat și acoperă toate preferințele. Încălțămintea In Tempo este realizată din piele naturală și din alte materiale de o calitate superioară.

Doamnele şi domnişoarele pot opta pentru nenumărate combinaţii vestimentare de efect din colecţia extrem de generoasă a magazinului: bluze, tricouri, pantaloni şi denim, toate după modele în pas cu moda şi în culori care denotă optimist şi bună dispoziţie. Orice femeie îşi poate alcătui ţinute dictate de personalitatea şi stilul personal, la preţuri accesibile, care devin piese de rezistenţă în garderobe. Tot aici, doamnele pot gasi sandale și papuci pentru vacanțele pe plajă, pantofi sport și încălțăminte lejeră pentru drumeții și plimbări relaxante, dar și modele pentru birou, de zi cu zi și elegante, pe toate le găsiți la In Tempo, în Iulius Mall. În plus, pentru că este perioada petrecerilor festive, doamnele și domnișoarele găsesc în magazinul din Iulius Mall o multitudine de propuneri rafinate, pe care să le asorteze oricăror ținute. Iar pentru o sesiune de shopping completă, sunt disponibile și genți și accesorii de marochinărie.

In Tempo – Iulius Mall, etajul 2.