Magazinul Keops din Iulius Mall este destinaţia ideală pentru shopping

Dacă te pregăteşti pentru un eveniment festiv, vrei să mergi la o petrecere cu prietenii sau vrei să te înnoieşti, magazinul Keops din Iulius Mall este destinaţia ideală pentru shopping. Situat la etajul al doilea, Keops îşi întâmpină clienţii cu propuneri vestimentare în tendinţe, realizate din materiale de calitate, care avantajează orice siluetă.

Pentru domnii cu stil, care sunt atenţi la detalii şi vor să impresioneze prin ţinuta lor, Keops oferă o varietate de costume bărbăteşti, pentru toate mărimile. Tot aici vor găsi cămăşi în nenumărate nuanţe şi realizate după tipare de actualitate. Croiul elegant şi la modă recomandă articolele Keops atât pentru un eveniment deosebit, cât şi pentru alte ocazii speciale. Indiferent de vârstă, bărbaţii vor găsi aici confortul şi rafinamentul care îi caracterizează.

Dacă sunt invitate la o petrecere, o seară în oraş sau un picnic, doamnele şi domnişoarele vor găsi cu siguranţă ţinuta preferată la Keops. Rochii diafane, de seară sau casual, pantaloni şic, bluziţe în trend şi sacouri se regăsesc în linia vestimentară Keops, special gândită pentru a oferi unicitate şi stil. În plus, amatoarele de shopping vor putea alege accesorii care să le pună în valoare frumuseţea. Modelele originale, într-o paletă largă de culori, sunt gata să răspunde oricăror preferinţe în materie de fashion.

Magazinul Keops, situat la etajul 2 în Iulius Mall, te ajută să fii în pas cu moda şi să îţi pui în valoare personalitatea. Aici te vei bucura de cumpărături inpirate, pentru un look impecabil şi mereu în tendinţe.