BRANDUL SPANIOL DE ÎNCĂLŢĂMINTE CAROLINA BOIX, DE CURÂND, ŞI ÎN IULIUS MALL IAŞI

 

Carolina Boix, unul dintre cele mai apreciate branduri de încălţăminte din Spania, a inaugurat recent un magazin la parterul Iulius Mall Iaşi, al doilea din România. Recunoscut pentru versatilitatea, strălucirea şi caracterul tipic spaniol, brandul Carolina Boix comercializează încălţăminte, genţi şi accesorii, în special pentru femei. Din magazin, însă, nu lipseşte gama dedicată bărbaţilor.

 

Carolina Boix beneficiază de cei mai buni designeri pentru realizarea colecţiilor din fiecare sezon, având în minte femeia modernă, care pune accent nu doar pe aspect, ci şi pe confortul de zi cu zi. Materialele folosite sunt piele naturală, piele ecologică şi textile.

 

Doamnele şi domnişoarele pot găsi în magazinul de la parterul Iulius Mall gama de încălţăminte dedicată sezonului cald, precum sandale, espadrile, balerini, pantofi sport sau casual, în modele variante şi cu tonuri de galben, roşu, bej, auriu sau argintiu. Pentru că toamna se apropie, Carolina Boix le propune clientelor sale şi o selecţie de pantofi, mocasini, botine şi ghete, care pot fi uşor asortate cu poşetele sau genţile brandului spaniol. Şi domnii sunt invitaţi să îşi selecteze piesele de încălţăminte pe placul lor, indiferent că este vorba despre pantofi casual sau sport, espadrile, tenişi sau ghete.

 

În această perioadă, magazinul Carolina Boix le oferă clienţilor săi şi reduceri la numeroase modele de încălţăminte.

 

Brandul Carolina Boix a apărut în 1995, în Insulele Canare, iar trei ani mai târziu a fost inaugurat primul magazin, acum numărând peste 90 doar în Spania. Carolina Boix are magazine răspândite în întreaga lume, în ţări precum Portugalia, Germania, Belgia, Olanda, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite şi multe altele. În România, brandul este prezent din anul 2016, cu un magazin în Bucureşti.