Tenis: Andrei Pavel, membru al echipei Simonei Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a anunțat pe Instagram că Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, este cel mai nou membru al echipei sale.

”Vreau să vă spun că Andrei Pavel este membru al echipei mele. Este o onoare pe mine să îl am alături. Sunt sigură că am multe lucruri de învățat din experiența și sfaturile sale. Nimic nu se schimbă cu Darren, totul va rămâne la fel”, a afirmat Halep, adăugând apoi pe un ton glumeț: ”Știu că băieții sunt sătui de mine așa că e timpul să dispar și să mă relaxez, dar voi reveni curând la muncă”.

Pavel și antrenorul Simonei, australianul Darren Cahill, au urmărit împreună meciul de luni în care Simona Halep a fost învinsă de rusoaica Maria Șarapova cu 6-4, 4-6, 6-3, în primul tur la US Open.

”Ieri, la conferința de presă, am fost întrebată dacă cred despre mine că sunt o persoană lipsită de noroc … nu e deloc așa. De fapt sunt o persoană foarte norocoasă pentru tot ce am în jurul meu. Viața mea, familia mea, prietenii mei, echipa mea și, bineînțeles, tenisul! Da, cu siguranță nu a fost rezultatul pe care îl doream, dar viața știe ce are de făcut cu tine, întotdeauna. După ziua de ieri, știu că trebuie să muncesc mult pentru a fi mai bună!”, a mai spus Halep, cu referire la meciul pierdut în fața rusoaicei Șarapova.