Ponta: Oricât de provocator este un adversar politic nu există nicio scuză pentru a rezolva o problemă cu pumnii

Fostul premier Victor Ponta afirmă că, indiferent de cât de provocator este un adversar politic, nu există scuze „pentru a-ți rezolva o problemă cu pumnii”.

„Oricât de provocator sau de enervant este un adversar politic nu există nicio scuză pentru a-ți rezolva o problemă cu pumnii! Îmi pare rău de Mirel Palada (nu mă dezic acum de el ca om sau coleg într-o perioadă dificilă), dar cred că eu pot să îi spun adevărul neplăcut — a făcut o mare prostie și va plăti scump pentru asta. Așa cum îl cunosc, cred că acum realizează cel mai bine acest lucru și îl regretă — dar suntem toți responsabili pentru deciziile noastre greșite”, a scris, joi, Ponta pe Facebook.

Ponta a mai spus că scandalul provocat de confruntarea dintre Palada și Goțiu „este un dar căzut din cer” pentru cei care vor să îngroape un alt scandal din justiție.

„Și mai e ceva pentru care Mirel ar trebui să își dea singur un pumn — scandalul provocat de confruntarea lui cu Goțiu este un dar căzut din cer pentru toți cei care vor să îngroape acum povestea, de o mie de ori mai sordidă și mai periculoasă pentru societate, cu aventurile juridico-amoroase ale faimosului „Portocală” Negulescu și cu primele dovezi scrise și certe privind dosare penale mai falsificate și mai abuzive decât în anii ’50! Și oare de ce în acest caz care privește grave abuzuri la adresa chiar a unor parlamentari nu putem să facem o Comisie parlamentară de Anchetă — oare pentru că am afla lucruri concrete și nu am mai putea face doar „balet de luptă Anti — Sistem”? PS — Și așa am ajuns în România ca Băsescu bătăușul de copii să îi dea lecții lui Palada! Băsescu?”, conchide Ponta.