Noile colecții toamnă-iarnă sunt acum în magazinele Iulius Mall!

 
Veste bună pentru iubitorii de shopping! Noile colecţii de toamnă-iarnă au ajuns în magazinele IuliusMall Iaşi. Aici vă aşteaptă o mulţime de opţiuni, în ton cu exigenţele şi culorile sezonului rece.
Deşi am putea fi tentaţi că vremea neprietenoasă inspiră mai puţin designerii în vestimentaţie,încălţăminte sau accesorii, lucrurile nu stau tocmai aşa. Specialiştii care se îngrijesc de tendinţe nu dezarmează în faţa inconvenientelor, ba chiar dau dovadă de inventivitate în cazul articolelor destinate anotimpului rece. Iar o vizită prin magazinele Iulius Mall Iaşi te vor convinge de creativitatea celor care dau tonul în modă.
Vitrinele brandurilor îndrăgite, atent dichisite, atrag toate privirile şi ne invită să ne înnoim garderoba cu ţinute nu doar călduroase, ci şi cu mult stil. Geci, paltoane, bluze, cămăşi, rochii, fuste, pantaloni aşteaptă să fie probate, toate într-o varietate de modele şi culori, singura misiune a doamnelor şidomnişoarelor fiind aceea de a le combina cât mai şic.
Nu lipsesc accesoriile care vor ţine de cald în această iarnă, precum pălării, fulare, eşarfe, mănuşi saucăciuli. Designerii s-au întrecut în creativitate şi la acest capitol, aşa că nu va fi uşor să ne oprim doarla o piesă.
Şi domnii au de unde să îşi aleagă piesele vestimentare sau încălţămintea care îi vor pune în valoare înacest sezon. Hanorace, bluze, cămăşi, pantaloni, jeanşi sunt doar câteva dintre piesele de rezistenţă ale noilor colecţii, iar opţiunile sunt nelimitate, în funcţie de stilul abordat. Nu doar noutăţile vestimentare îi vor încânta pe domni, ci şi preţurile convenabile.
Pentru ţinute inspirate am pregătit noul catalog, realizat în colaborare cu designerul Simona Semen.Poate fi vizionat pe site-ul www.iuliusmall.com/iasi sau aici.
Nu mai staţi pe gânduri! Iulius Mall dă tonul în modă! Cumpărături cu spor!