Spectacolul „#EMOJIPLAY” creat de Gigi Căciuleanu – în turneu național în octombrie

Sub genericul „Do You speak Emoji?”, spectacolul „#EMOJIPLAY” creat de coregraful Gigi Căciuleanu va fi prezentat, în septembrie și octombrie, într-un turneu național, informează un comunicat transmis AGERPRES.

„#EMOJIPLAY”, realizat de Teatrul Excelsior în parteneriat cu Gigi Căciuleanu Romania Dance Company, este o piesă? de teatru coregrafic care îmbină? în mod aparent ludic un limbaj tridimensional (cel al dansActorilor) cu vizuală și stranie lume bidimensională a acestor metafore numite ‘emoji’. Gigi Că?ciuleanu a conceput ‘un spectacol ce aduce în prim plan transformarea comunică?rii clasice într-un cumul de semne universal recognoscibile”, se arată în comunicatul citat.

”DansActorii” spectacolului sunt Ana Vișan, Irina Strungă?reanu, Alexandru Că?lin, Adrian Nour/ Bogdan Iacob.

Echipa de producție este formată? din Lelia Marcu-Vladu — șef asistent coregraf, Les Ateliers Nomad (scenografie video și animate), Pro-DJ Event (coloana sonoră?), Corina Boboc (costume) și Andrei Florea (light designer).

Spectacolele din cadrul turneului vor avea loc pe 30 septembrie la Teatrul Excelsior din București (orele 16,00 și 19,00), 9 octombrie — Casa de Cultură a Studenților din Iași, 10 octombrie — Teatrul Municipal „George Bacovia” din Bacău, 12 octombrie — Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, 13 octombrie — Teatrul Studio al Universității de Arte din Târgu Mureș, 14 octombrie — Teatrul Național Cluj Napoca, și 27 octombrie — Teatrul Excelsior.

Turneul este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

AGERPRES