SPECIALITĂŢI JAPONEZE DE LA SUSHIVO ACUM ÎN FOODCOURT IULIUS MALL  

 

 

Food court-ul din Iulius Mall şi-a îmbogăţit, de curând, oferta culinară cu o nouă locație. Amatorii de preparate exotice, de pe tărâmurile îndepărtate ale Asiei, sunt aşteptaţi la Sushivo.

„We love fresh” este sloganul restaurantului Sushivo din food court-ul Iulius Mall, care aduce pentru ieşeni cele mai delicioase specialităţi din Țara Soarelui Răsare. Cei care doresc să încerce noi experienţe culinare sau cei care sunt deja fani sushi au aici numeroase sortimente pe care le pot savura. Rulouri de orez, combinate cu creveţi, anghilă, somon fume, ton, biban, icre tobico, avocado, cremă de brânză, susan şi multe sosuri, pot fi achiziţionate în diverse variante. Din meniu nu lipsesc alte delicatese japoneze, precum ramen, sashimi – bucăţele fine de carne de peşte crud cu diverse sosuri – , salatele cu creveţi, fructe de mare şi alge chuka sau supele cu somon, tofu, lapte de cocos, sos de stridii şi ciuperci asiatice.

Cei care se pregătesc de o petrecere şi doresc să îi suprindă pe invitaţi pot opta pentru platouri care îmbină diversele reţete de sushi şi specialităţi japoneze, pline de culoare şi gusturi exotice.