PREPARATE RUSEŞTI DE LA MATRYOSHKA ACUM ÎN FOODCOURT IULIUS MALL IAŞI

 

Cei care apreciază mâncarea tradiţională din Rusia primesc invitaţie din partea Matryoshka, recent inaugurat în Foodcourt Iulius Mall, să încerce cele mai cunoscute bucate cu specific rusesc.

Matryoshka aduce mai aproape de clienţii din Iulius Mall deliciile gastronomiei ruseşti. Meniul include o varietate de bunătăţi, de la zeamă de pui, soleankă și supă de mazăre, până la feluri de bază delicioase, precum pârjoale de pui, cârnaţi de casă, Beef Stroganoff din carne de vită și sos de smântână, colțunași cu cartofi și altele. Tot aici, curioșii pot încerca diverse reteţe de salate, iar cei care iubesc deserturile se pot delecta cu prune umplute, tort Smetannik, măr copt în aluat sau alte delicii.

Pentru cei care vor să completeze meniul cu o băutură specială, Matryoshka are pregătit compot de vișine sau de cătină. În plus, clienții pot opta și pentru oferte de meniuri cu prețuri între 15 și 21 de lei. Preparatele Matryoshka sunt realizate din ingrediente de cea mai bună calitate și după rețete atent selectate, care să reproducă cu fidelitate gustul tradiționalelor bucate rusești. 90% din felurile de mâncare propuse sunt gătite la cuptor, pentru a fi mai sănătoase și mai apetisante.