Articole care invită la mișcare, cu discounturi de până la 30%, la Sport Vision, în Iulius Mall Iași

 

 

Sâmbătă, pe 25 noiembrie 2017, la Iulius Mall Iași ești răsfățat cu oferte ca de Black Friday. Dacă îți place mișcarea și este pasionat de sporturi, atunci vei avea un motiv în plus să vii la cumpărături. Asta pentru că la Sport Vision vor fi oferte de până la 30%.

 

Magazinul Sport Vision de la etajul 2 al Iulius Mall Iași oferă o gamă vastă de încălțăminte, îmbrăcăminte, echipamente sportive și accesorii 100% originale. Sport Vision deţine licenţă pentru numeroase brand-uri în domeniu, printre care: Champion, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Umbro, Slezenger, Dunlop, Carrera, Karrimor. Totodată, este partener internațional cu brand-uri de top din lume, ca: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Collmar, Timberland și altele.

 

La capitolul încălţăminte, Sport Vision oferă opţiuni diverse de pantofi sport, ghete şi încălţări speciale pentru fotbal, fitness sau jogging. Secţiunea de îmbrăcăminte este la fel de generoasă: jachete, hanorace, treninguri, pantaloni, tricouri şi bluze.

 

Te așteptăm să beneficiezi de oferta Sport Vision de Black Friday! Află ce alte promoții vor fi în magazinele Iulius Mall Iași cu un click aici!