EVENIMENTE PENTRU COPII, TÂRG DE CADOURI ȘI STREET FOOD FESTIVAL, ÎN WEEK-END, LA PALAS

Ansamblul Palas a pregătit o agendă bogată de evenimente pentru zilele ce urmează. Concurs de dans, spectacol de modă pentru prichindei, târg de cadouri, Street Food Festival și premii la cumpărături sunt propunerile pentru acest week-end.

Sâmbătă, 9 decembrie 2017, de la ora 11.00Atriumul Palas Mall va găzdui concursul național de dans „Winter Festival”. Competiția ritmată va avea mai multe secțiuni: dans modern, sportiv, popular, de caracter, clasic, fantezie coregrafică, balet, gimnastică ritmică, street dance etc. Copii și tineri pasionați de dans vor impresiona publicul cu mișcările și talentul lor. La final, cei mai buni dansatori vor fi premiați.

Duminică, de la ora 15.00, în Atrium Palas Mall se va desfășura evenimentul caritabil de Crăciun „Miss și Mister First Piticot”. Acțiunea include prezentări de modă pentru copii, cu ținute de sărbătoare, dar și cele mai creative costume de spiriduși, reni și Crăciunițe. Hăinuțele și jucăriile primite de la concurenți și donațiile vor aduce zâmbete unor copii nevoiași din satele de lângă Iași. „Miss și Mister First Piticot” este organizat de First Models Kids România.

 

Până duminică inclusiv, 10 decembrie, în parcul Palas se desfășoară Street FOOD Festival Ghristmas Goodies. Evenimentul le oferă pofticioșilor posibilitatea de a face o incursiune culinară în întreaga lume. Și asta pentru că vor putea gusta pizza napoletană autentică, burgeri americani, cârnați nemțești, paella spaniolă, produse după rețete asiatice și alte delicii, cu miros de scorțișoară.

Întreaga lună decembrie, la parterul Atriumului Palas va poposi Santa`s Train. Târgul propune numeroase sugestii de cadouri, de la bijuterii și accesorii vestimentare, genți, portofele și articole de marochinărie, până la dulciuri, decorațiuni pentru brad, coronițe de Crăciun sau aranjamente tematice.

Până pe 24 decembrie, cei care cumpără în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas și merg cu bonurile la centrul de premiere amenajat în zona Guess pot participa la campania „Crăciun în Țara Pinguinilor”Primii 215 participanți din fiecare zi vor fi răsplătiți cu premii instantcăni cu simboluri de Crăciun, cozonaci pufoși și delicioși, bomboane de ciocolată, cosmetice, invitații la patinoarul Palas Ice și multe alte surprize. În plus, cei mai norocoși trei clienți, desemnați prin tragere la sorți în fiecare duminică, vor primi cadou cel mai dorit gadget al momentului, câte un iPhone X.