Argintul coloidal – antibiotic natural

Până la descoperirea penicilinei, care a avut loc în urmă cu mai bine de 70 de ani, argintul coloidal era considerat un veritabil panaceu pentru bolile vremurilor respective. Utilizarea acestuia a fost întreruptă în 1938, atunci cand m industria farmaceutică s-a mutat în zona de sinteză a medicamentelor, cauzând retragerea cercetărilor despre coloizi, în favoarea medicamentelor cu acțiune rapidă dar mai toxice și potențial periculoase.

Există numeroase studii care arată argintul nu are efect direct asupra corpului uman, ceea ce dovedește că, în esență, nu este vital pentru supraviețuirea noastră. Cu toate acestea, ceea ce ofera argintul coloidal poate fi cu greu egalat de vreun medicament fabricat in ziua de azi. Este practic non-toxic pentru om, insa ucide aproximativ 650 tipuri diferite de bacterii, virusuri și fungi. În timp ce un antibiotic farmaceutic convenţional este eficient împotriva a şase sau şapte tipuri de germeni şi total ineficient contra virusurilor, generând cel mai adesea efecte secundare nedorite, argintul este letal pentru mai mult de 650 de tipuri de bacterii, virusuri şi fungi, fără însă a fi toxic pentru organismul uman.

Testele de laborator au arătat că argintul coloidal (5-10ppm) omoară majoritatea bacteriilor, fungilor şi a virusurilor în 2-6 minute de la contact. Acele organisme unicelulare sunt prea simple pentru a face față ionilor de argint care sunt bioactivi în forma lor de bază. Din moment ce o gama atat de larga de invadatori ai corpului sunt distrusi de argint, o multime de boli sunt eliminate din corpul uman.
1. Argintul coloidal trateaza infecțiile urechii

Deoarece Argintul coloidal ucide aproape orice bacterie care ar putea provoca o infecție a urechii, este extrem de eficient în tratarea infecțiilor urechii. Pur și simplu aplicați cateva picaturi de argintul in ureche.

2. Argintul coloidal in tratamentul psoriazisului

Psoriazis semnalizare deseori prezența bacteriilor iritante ale pielii, cum ar fi cele care cauzeaza acnee prin înfundarea porii. Un tratament cu argint coloidal funcționează bine ca agent antibacterian.

3. Argintul coloidal trateaza infecțiile oculare

Argintul coloidal nu este eficient doar ca o soluție antibacteriană, insa el nu afecteaza țesuturilor, astfel incat nu vei simti nici o durere in timpul tratamentului. Actioneaza foarte blând, putand fi utilizat chiar si in cazul infecției ochilor la copii.

4. Argintul coloidal trateaza problemele sinusului

Cele mai multe probleme ale sinusurilor sunt cauzate de un fel de infecție, fie că este bacteriană sau virală. Argintul coloidal ucide mulți dintre microbii care cauzează probleme ale sinusurilor și poate fi aplicat cu un inhalator nazal, ca orice spray nazal standard.

5. Argintul coloidal trateaza racelile

Racelile pot fi tratate cu succes cu ajutorul unui spray nazal cu argint coloidal, deoarece cele mai multe răceli sunt cauzate de o simpla infectie virala.

6. Argintul coloidal trateaza gripa virala
Unele cercetari sugereaza ca chiar si gripa porcina poate fi ucisa printr-un tratament cu argint coloidal. Este cu siguranță eficient la distrugerea celor mai multe virusuri gripale comune pe care le-am putea întâlni în fiecare an.

7. Argintul coloidal trateaza pneumonia

Pneumonia poate fi cauzata de o gamă largă de agenți patogeni, iar antibioticele nu ajută întotdeauna. Argintul coloidal este un tratament eficient pentru pneumonie deoarece distrugere infecțiile virale, precum si pe cele bacteriene.

8. Argintul coloidal trateaza acneea
Acneea este, în general, cauzata de bacterii care pot astupa porii, insa argintul coloidal elimina bacteriile si curata porii. Acesta poate fi folosit la spalarea fatei aplicandu-se direct pe piele.

9. Argintul coloidal trateaza HIV / SIDA
In mod miraculos, se pare că HIV este unul dintre virusurile pe care argintul coloidal este capabil sa le distruga. S-au facut cercetari putine pe tema asta, dar s-a demonsstrat ca argintul coloidal limiteaza activitatea virusului la pacienți.

10. Argintul coloidal trateaza Herpesul
Virusul herpetic este inca un virus care pot fi tratat cu argint coloidal. Poate fi luat ca tratament atunci când apar puseuri și s-a dovedit a fi eficient in eliminarea virusului prin administrare orală.

11. Argintul coloidal trateaza tuberculoza
Această boala este cauzată de o infecție bacteriană în interiorul plămânilor si poate fi tratata cu un inhalator cu argint coloidal.

12. Argintul coloidal trateaza negii
Aparitia negilor este cauzata de un virus care infecteaza pielea si sunt adesea dificil de îndepărtat. Argintul coloidal este o modalitate de a trata negii, cu toate că este nevoie de timp. Tratamentul regulat va micsora dimensiunea verucilor.

13. Argintul coloidal trateaza amigdalita
Amigdalite este de obicei cauzată de o infecție bacteriană și îndepărtarea amigdalelor nu este singura opțiune de tratament. Argintul coloidal este eficient la reducerea infecției în aproape toate cazurile.

14. Argintul coloidal trateaza eczema
Eczema este clasificată ca fiind piele ușor inflamata, de obicei ca urmare a prezenței bacteriilor. Argintul coloidal elimină bacteriile și ajută la reducerea inflamației.

Avand o putere incredibila ca dezinfectant, antibacterian, antiviral si tratament anti-fungic, argintul coloidal a continuat să fie folosit în mod eficient timp de peste 75 de ani dupa ce a fost considerat tratament învechit de către industria farmaceutică. Poate că intr-o zi beneficiile sale reale sunt recunoscute încă o dată de către comunitatea medicală care în prezent se concentreze doar pe medicamentele pe care le produc companiile farmaceutice.

Sursa:  suntsanatos.ro