VINO SĂ SĂRBĂTOREȘTI VALENTINE`S DAY LA PALAS! MUZICĂ ȘI PREMII PENTRU ÎNDRĂGOSTIȚI

 

Îndrăgostiții vor fi sărbătoriți cu premii și evenimente muzicale, la Palas. Cei care fac cumpărături au șansa de a câștiga un inel cu diamante, cine romantice și alte cadouri, iar vizita lor la Palas va fi îmbogățită de compania muzicii, dar și cu amintiri ingenioase.

 

Miercuri, 14 februarie 2018, de la ora 18.30, Palas sărbătorește iubirea prin intermediul unui concert susținut de So What Band. Tinerii artiști vor interpreta pentru cei prezenți în Atriumul Palas Mall cântece de dragoste renumite, lansând, în același timp, o invitație la dans. Spectacolul poate fi debutul reușit al unei seri romatice, petrecută în restaurantele și cafenelele din ansamblul Palas, care au pregătit, la rândul lor, surprize pentru cupluri.

În plus, Palas le propune îndrăgostiților să păstreze o amintire aparte de Valentine`s Day. În Atriumul Palas va fi amenajat Love Foto Corner, care va utiliza tehnologiaiFlip 360 de grade, unde cuplurile sunt invitate să își exprime sentimentele. La final, vor primi cadou un Flip Book gratuit, o serie de instantanee care prin răsfoire rapidă dau senzația unui filmuleț.

 

Chiar de Valentine`s Day va fi desemnat și marele câștigător al campaniei „Say it with a diamond!”, prin tragere la sorți, care va fi răsplătit cu un inel cu diamante Teilor, în valoare de 1.200 de euro. Până atunci, clienții care cumpără în valoare de minimum 150 de lei au șansa de a câștiga o cină romantică la restaurantul Chef Galeriècutii cu bomboane de ciocolată, brățări Goana și băuturi răcoritoare.

Ziua Îndrăgostiților va fi sărbătorită la Palas și sâmbătă, 17 februarie, printr-un concert al Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași. De la ora 19.00, în Atrium vor răsuna vocileCorului Academic „Gavriil Musicescu”, acompaniate la pian, de Adina Alupei șiRăzvan Pîrvu, și la chitară, de Eduard Egyed. Spectacolul „Din dor de dragoste” îi va avea ca invitați pe actorii Mihaela Arsenescu Werner și Octavian Jighirgiu.