SURPRINDE-I PE CEI DRAGI CU UN CEC CADOU IULIUS MALL IAȘI!

 

Indiferent dacă ești în căutarea unui cadou pentru prieteni sau pentru membrii familiei, misiunea poate fi una dificilă. Nu știi ce gusturi are, ce mărime poartă, care îi sunt pasiunile sau ce îi lipsește? Un CEC Cadou Iulius Mall este alegerea inspirată. Și asta pentru că așa îi oferi persoanei căruia i-l dăruiești prilejul de a primi exact cadoul dorit.

CEC-ul Cadou este un serviciu adițional oferit de Iulius Mall, conceput tocmai din dorința de a veni în autorul celor care întâmpină dificultăți în alegerea unui dar pentru persoanele dragi. Cecurile pot fi achizitionate de la Centrul Info și au valori de 50 lei sau 100 lei, putând fi valorificate în magazinele din Iulius Mall Iași. Marele avantaj este că posesorul își poate alege cadoul dintr-o varietate de posibilități, de la piese vestimentare, încălțăminte, bijuterii, parfumuri sau cosmetice, până la servicii.

Vino să afli mai multe despre CEC-ul Cadou la Centrul Info Iulius Mall Iași! Te va ajuta să îi surprinzi pe cei apropiați și să fii sigur că nu vei da greș cu darul ales.